≡ Menu

Vila Lavanda – apartmaji Krk

Idilična, mediteranska vila Lavanda, 100 metrov oddaljena od obale Omišaljskega zaliva, obdana z grmički opojne sivke, je čudovit kraj za preživljanje morskih počitnic. Iz vseh petih apartmajev ki so gostom na voljo, se iz prijetnih teras razprostira čudovit pogled na morje.

Vila Lavanda, ki se ponaša s tremi zvezdicami, ima za goste na voljo 5 apartmajev za 2+2 osebi. Vsi apartmaji so povsem enako veliki, z isto razporeditvijo prostorov, ki sestojijo iz predsobe opremljene z garderobnimi omaricami, lepo urejene spalnice, kopalnice in pa dnevno-jedilnega prostora, kjer je poleg kuhinje, jedilnice in TV-ja s satelitsko anteno, na voljo tudi drugo ležišče za 2 osebi z večjo omaro. Vsi so opremljeni s klimatsko napravo in brezžično povezavo do interneta. Spodnji apartmaji so malenkost hladnejši zaradi lege, kar pa v zgornjih apartmajih zaradi klime, ni nobena težava. Vsak apartma ima svojo 15m2 teraso, ki je super prostor za jutranji obed ali prijetno druženje ob večerih. V apartmajih so dovoljene tudi domače živali.

Gostom je pred vilo na voljo tudi parkirišče, za hišo pa je urejen ličen letni vrt z mizami, klopmi in žarom, ki je vsem gostom na voljo za uporabo po želji in se nahaja pod ogromnim drevesom, tako da je tam prijetno hladna senca. Načrtujejo tudi nakup mize za namizni tenis za mlajše in za goste mlade po srcu.

Lastnika gospa Slavica in gospod Zvjezdan Preden, sta zelo simpatična in gostoljubna, kar ne vesta kaj bi gostu še ponudila, da bi se počutil čim bolje. Gospa skozi celo zimo izdeluje razne izdelke iz sivke, ki raste okoli hiše – mila, med, mošnjičke proti komarjem, šopke iz suhe sivke, sivkino olje, domače šentjanževo, olje, orehovec, višnjevec in še mnoge druge dobrote, ki jih potem v znak hvaležnosti za obisk rada podari svojim gostom. Svoje goste rada povabi tudi da se oglasijo na njenih stojnicah, ki jih ima na več lokacijah na Krku. Med najinim obiskom, sva bila deležna raznih dobrot izpod rok gospe Slavice, v družbi katere je tako prijetno, da čas kar zbeži mimo. Oba z možem sta zelo zgovorna in gostom rada priporočita kaj vse lahko na otoku vidijo in počnejo, zato je bivanje pri njima res prijetno in domače.