≡ Menu

Njivice – otok Krk

Njivice so še en izmed popularnih krajev, ki jih najdete na otoku Krk. Tudi v njivicah najdete pesto ponudbo apartmajev in nekaterih drugih prenočišč, ki si jih lahko na hitro ogledate spodaj ali uporabite iskalnik apartmajev na Krku za celoten pregled ponudbe v njivicah.

Apartmaji Njivice

Vsi, ki potrebujete apartma v Njivicah, si lahko za začetek ogledate nekaj apartmajev, ki so našteti spodaj. Postopoma bomo ponudbo apartmajev v Njivicah dodajali na stran, tako da bo ponudba vsako leto večja. Glede na to, da so tudi Njivice zelo priljubljen kraj na otoku Krk, je tudi zanimanje za apartmaje tukaj vsako leto večje.

Za iskanje apartmaja v Njivicah uporabite spodnji iskalnik in si oglejte celotno ponudbo. Tako boste preverili vse proste apartmaje in takoj dobili cene za najem. Vpišite datum prihoda in odhoda ter število oseb. Po pritisku na gumb Išči se vam bodo na strani z rezultati pojavili vsi apartmaji, ki so v teh terminih prosti. Kliknite na povezavo za dodatne informacije in željeni apartma v njivicah brezplačno rezervirajte.

Zraven apartmajev si lahko ogledate tudi druge oblike prenočišč, tako da je samo od vas odvisno kakšnega boste izbrali. Odvisno tudi za koliko časa se odpravljate v Njivice ali na otok Krk.

Apartma v Njivicah

Pri pregledu prenočišč v Njivicah ne spreglejte naslednjih apartmajev (seveda se bodo pojavili samo v primeru, če bodo v izbranih terminih še prosti).

Apartmaji Marja

Apartmaje lahko rezervirate preko spleta tudi brez kreditne kartice. Na voljo je apartma za 4, 5 ali 6 oseb. Zelo veliki apartmaji z verando in opremo za žar.

Apartma Matic

Ponudba partmajev Matic zajema 6 apartmajev, ki so za 2 ali 4 osebe. Posebej apartma za 4 osebe lahko dobite po ugodni ceni, odvisno pa seveda tudi od datuma kako hitro rezervirate. Do morja je cca. 200m. Kliknite spodaj za več info.

Apartmaji Skoko

Tudi Skoko apartmaji v Njivicah imajo na voljo 4 apartmaje, ki so za 2 osebi. V apartmaju je blakon s pogledom na morje, klimatska naprava in brezplačen wifi. Dodatne informacije lahko dobite preko spodnje povezave.

Luna apartmaji Njivice

Moderno in na novo opremljen apartma za do 6 oseb, ki je primeren tudi za manjše število. Apartma je velik kar 85m2 in ima balkon s pogledom na morje, klimo, brezplačen wifi in druge lastnosti zaradi katerih si je pridobil odlično oceno preteklih gostov. Kliknite na spodnjo povezavo in si oglejte fotografije in cene za vaš termin.

 

Za rezervacijo apartmaja v Njivicah vm priporočamo dovolj hitro rezervacijo, saj je povpraševanje veliko. Preko iskalnika apartmajev lahko najdete več kot 120 apartmajev, vendar se ponudba hitro manjša vedno bližje ko smo glavni sezoni na Krku.

Preverite pa lahko tudi vse druge apartmaje na Krku ali preostali Hrvaški. Vpišite ime kraja in si oglejte ponudbo, v kolikor je apartma v Njivicah, ki je za vas primeren, že zaseden.

Njivice

Njivice so za Omišalom drugi večji kraj, ko se pripeljemo čez most na otok Krk in se nahajajo na zahodni obali otoka. Imajo cca. 1200 prebivalcev, v njih pa najdete zraven naselja tudi pristanišče. Pristanišče je na voljo tako za manjše ladje in jadrnice, kakor tudi za malo večje ladje. Njivice so bile včasih malo ribiško mesto, danes pa se je podoba spremenila. Kljub temu so sledi ribiškega mesta bidne še danes.

Glavni turistični del Njivic se odvija v zalivu Beli kamik, kjer najdete lepo peščeno plažo. Če vas zanima tudi druga turistična ponudba otoka Krk, si jih lahko iz Njivic zlahka ogledate.

Na severu mesta, nad zalivom Beli kamik se nahaja kamp Njivice, kjer najdete tudi mobilne hišice. Na poti južno najdete nekaj apartmajev ob plaži, še več pa jih je v notranjosti. Na skrajnem jugu kraja Njivice se nahaja še ena plaža – Kijac.

Tudi ostala turistična ponudba je dobro razvita, saj najdete v Njivicah kar nekaj stvari za rekreacijo, športne aktivnosti na vodi, zanimive restavracije z morsko hrano.

Njivice so turistično zelo dobro poznan kraja, saj gre za kraj, kjer se lahko v miru sprostite in uživate ob zvokih narave, ki vam bodo omogočili, da si napolnite baterije pred odhodom nazaj na delo.

Ali so Njivice zanimiv kraj?

Sicer je to bolj umirjen kraj, kjer si lahko v miru naberete novo energijo, pa vseeno ni nikoli dolgčas. Ogledate si lahko Vilo Rustica iz petega stoletja in Cerkev vnebovzetja Blažene Device Marije.

Njivice so primeren kraj za mlajše otroke, saj boste v mirnem kraju kot je ta, lahko nemoteno opazovali njihovo igranje in pazili, da se jim kaj ne pripeti.

Sicer pa Njivice ponujajo bogato izbiro zabavnih dejavnosti na plaži:

  • – igrišče za košarko, nogomet in odbojko, ki so odlični za druženje in spoznavanje novih ljudi
  • – smučanje na vodi je namenjeno predvsem tistim, ki imajo radi adrenalin
  • – najem vodnega skuterja je prav tako namenjeno ljudem, ki jih ležanje na plaži ne zanima preveč
  • – vlečni gliser za poživitev vaših počitniških dni

Njivice omogočajo številne aktivnosti na plaži

Lahko pa se ukvarjate tudi z drugimi aktivnostmi:

  • – tenis
  • – namizni tenis
  • – najem koles
  • – najem skuterja
  • – najem vodiča (na pot se odpravite z avtom)
  • – jahanje ob jezeru

Njivice imajo  ugodno lego na otoku, saj si v okolici lahko ogledate stari rimski grad iz 4. ali 5. stoletja, jezero s pitno vodo, pa tudi za zabavo je poskrbljeno, poiščete lahko diskoteko Crossroad, od katere so Njivice oddaljene le 3 do 4 km, ali pa se odpravite v Malinsko, oddaljeno 6 km, kjer boste zagotovo našli nekaj zase v enem izmed koktejl barov.