≡ Menu

Apartmaji Bartol, Šilo – Otok Krk

V ribiškem mestecu Šilo na otoku Krk so na voljo apartmaji po ugodnih cenah. Lastnika imata nekaj prostih terminov tudi še v glavni poletni sezoni. Apartmaji so zelo lepo urejeni, moderno opremljeni ter čisti. Na voljo so tudi popusti za najem apartmaja pred in po glavni sezoni. Povpraševanje po apartmajih lahko oddate hitro in enostavno preko spodnjega obrazca, kjer kontaktirate direktno lastnika in tako preverite razpoložljive termine in cene.

V prijetnem in gostoljubnem mestecu Šilo na vzhodni obali otoka Krk, boste našli lepe apartmaje Bartol. Ljudje v mestecu Šilo so izredno prijazni ter nasmejani. Ob prihodu ste lahko prepričani, da bosta lastnika Marija in Boris Bartol poskrbela za čudovito ter prijazno dobrodošlico ter vam bosta tekom bivanja na voljo, v kolikor bi potrebovali kakšno pomoč. Gospa Marija se ukvarja z gojenjem sivke, različnih vrst rož, sadnih dreves ter vršičkov katere boste imeli priliko videti ob hiši.

Zakonca Bartol v hiši oddajata 4 zelo lepo urejene in prostorne apartmaje. Prav vsak izmed njim ima dnevni prostor s kuhinjo, kopalnico, spalnico ter velik in prostoren balkon ali teraso s pogledom na morje in crikveniško riviero, katere lepote vas sigurno ne bodo razočarale. Apartmaji so opremljeni tudi s satelitsko TV, brezžičnim internetom in klimo. Pred apartmajem imate zagotovljeno parkirišče ter tudi zunanji žar.

Vsak apartma je namenjen nastanitvi štirih oseb (2+2), na svoj račun pa bodo prišle predvsem družine z enim do tremi otroki. Še dodatna dobra novica pa je za vse lastnike štirinožnih hišnih ljubljenčkov, saj lastnika po predhodnem dogovoru dovoljujeta tudi bivanje vaših psov. V Šilu boste našli tudi kar nekaj plaž, katere lahko brez težav obiščete z vašim pasjim ljubljenčkom.

Oddaljenost apartmaja do središča mesta, trgovin, restavracij in plaže je približno 250 metrov a naj vas to ne skrbi, saj imate v bližini tudi številne zalivčke, kjer se je še toliko bolj prijetno kopati. Do mestne plaže pa se lahko zapeljete tudi s kolesi ali avtomobilom.

V kolikor se vam bo zahotelo malo rekreacije in kolesarjenja po čudovitih makadamskih poteh v okolici mesta Šilo, ima gospa Marija na voljo za najem dve kolesi, kateri pa lahko v pred in po sezoni dobite v uporabo brezplačno. Narava v okolici mesteca Šilo je čudovita in kot nalašč za raziskovanje.

Če iščete miren in prijeten kraj za poletni oddih, vas Šilo zagotovo ne bo razočaral.

Novejše:

Starejše: