≡ Menu

Malinska – otok Krk

Tudi Malinska je zelo popularen kraj na otoku Krk, kjer najdete veliko število apartmajev in vil, nekaj hotelov in penzionov. Če iščete apartma v Malinski ali kakšno drugo namestitev za svoj dopust, preverite proste kapacitete in cene z iskalnikom na desni ali tistim na strani apartmaji.

Med drugim ne spreglejte te apartmaje v kraju Malinska:

Malinska

V kraju Malinska se nahaja pristanišče, ki se je v preteklosti uporabljajo za prevoz lesa. Danes je znano turistično mesto, v njem pa živi okoli 700 ljudi. Malinska je znana po lepih plažah in ugodnem podnebju, tako da je popularna družinska destinacija.

Malinska je ribiško mesto, kar pripomore k odlični ribji hrani v kateri od restavracij, ki jih v mestu ne manjka. Prav tako najdete veliko športnih objektov, ukvarjate pa se lahko tudi s številnimi drugimi aktivnostmi. Znana je tudi Malinskarska noč v juliju in Kvarnerske regate v septembru.

Najdite svoj apartma v Malinski s pomočjo iskalnika spodaj ali preverite nekaj priporočil. Vpišite kraj Malinska ali katerega v njegovi okolici in si oglejte ponudbo apartmajev.

Zraven tega vpišite tudi število oseb (odrasi in otroci) ter datum željenega prihoda in odhoda. Na strani z rezultati boste tako našli prost apartma v Malinski, jih med seboj primerjali in po želji kakšnega izmed njih tudi rezervirali.

Apartma v Malinski na Krku

V kolikor se nameravate odpraviti v kraj Malinska na Krku in potrebujete apartma, si oglejte te ponudbe. Zraven tega lahko preverite ponudbe z iskalnikom, tako da vpišete kraj Malinska in si ogledate ponudbe.

Apartmaji Bogovič

Apartmaji v Malinski za 2 ali 3 osebe. Na voljo je 6 apartmajev, lahko pa izkoristite brezplačno rezervacijo in možnost odpovedi rezervacije, če si premislite.

Apartmaji Ivec

Tudi ponudba v apartmajski hiši Ivec je na voljo za različne tipe gostov. V njej se nahaja 5 apartmajev, ki so za 2+1 ali 2+2 osebi, tako da so odlična izbira za družine z malimi otroci. Preverite preko spodnje povezave kakšna je cena za ta apartma v Malinski in kdaj so prosti termini.

Apartmaji Elizabeth

Še en odličen apartma v Malinski, ki ima odlično oceno gostov, ki so tukaj že bivali. Na voljo so štirje apartmaji, pogled na morje, klima, internet in druge stvari. Fotografije in ostale podobne informacije lahko dobite preko spodnje povezave, kjer lahko preverite cene za najem.

Apartmaji Kvarner

Še eni apartmaji v Malinski, ki si jih je vredno ogledati. Preverite sobe v teh apartmajih, izbirate lahko med štirimi različnimi sobami. Na voljo je klima, wifi, pogled na morje, veranda in druge prenosti. Ali je primeren za vas? Kliknite na spodnjo povezavo in preverite.

Apartmaji Katić (Vantačići, Malinska)***

Apartmaji Katić se nahajajo na lepi lokaciji, nedaleč od prodnate plaže v kraju Vantačići pri Malinski. 5 prostornih apartmajev je primernih za 4-5 oseb, na voljo je brezžični internet, televizija in klimatska naprava. Apartmaji v nadstropju nudijo balkon z razgledom na morje.

Gostje lahko posedijo v senci urejenega vrta, uporabljajo žar ali se sončijo na manjši terasi.

Plaža je oddaljena minuto hoje, po obmorski poti pa se lahko sprehodite v 1km oddaljen kraj Porat ali 2km oddaljeno Malinsko.

Villa Aria (Porat) ****

V manjšem ribiškem zaselku Porat v bližini Malinske, se nahaja odlična vila Aria, kjer boste našli 9 prijetnih apartmajev. Štirje večji apartmaji sprejmejo do 4 osebe, ostali pa so namenjeni bivanju v dvoje. Vsi apartmaji imajo balkon z delnim pogledom na morje, klimo, satelitsko televizijo ter brezžični internet. Urejeno je privatno parkirišče.

Gostje lahko uporabljajo zunanji bazen, teraso za sončenje in vrt. Plaža je oddaljena 2 minuti sprehoda, v bližnjem središču kraja pa se nahajajo trgovina ter nekaj gostinskih lokalov.

Zgoraj najdete samo nekaj apartmajev v Malinski, saj je skoraj namogoče našteti vse. S pomočjo iskalnika najdete več kot 400 različnih apartmajev v Malinski in še veliko več drugih na Krku.

Drugi kraji na otoku Krk.