≡ Menu

Punat – otok Krk

Punat je še en zelo znan kraj na otoku Krk. V Punatu prav tako najdete široko ponudbo apartmajev, hotelov, mobilne hiške in kamp. Celotno ponudbo namestitev lahko preverite s pomočjo iskalnika na desni ali na strani apartmaji na Krku. Več informacij o Punatu najdete spodaj.

V kolikor potrebujete apartma v Punatu, preverite apartmaje, ki jih najdete s pomočjo spodnjega iskalnika.

Vpišite Punat in izberite datume, ko se želite odpraviti in najeti apartma v Punatu. Pri tem je dobro, da izberete tudi pravo število oseb, ki bo potovalo, tako da boste dobili samo tiste apartmaje, ki so primerni za vas.

Ko boste pritisnili na Išči boste na strani z rezultati lahko videli samo tiste apartmaje v Punatu, ki so za izbrane termine prosti. Enostavno jih boste lahko med seboj primerjali in izbrali tistega, ki je za vas najbolj primeren.

Booking.com

Na strani z rezultati ne spreglejte apartmajev Koritnik, Kolusin, Kala, Veronika, Izabela in Meri. Seveda pa najdete še veliko drugih apartmajev, samo s pomočjo iskalnika boste lahko primerjali več kot 100 apartmajev v Punatu, na preostalem otoku Krk pa še veliko več. V kolikor vas zanimajo tudi drugi kraji na Krku, lahko vpišete tudi kakšen drugi kraj ali preverite ostale kraje na Hrvaškem.

Zraven apartmajev boste našli v Punatu tudi druge oblike prenočišč, ki jih lahko prav tako na hitro preverite, če vam katero odgovarja. To je še posebej primerno za krajše obiske Punata, kjer je tudi hotel dobra izbira.

Apartmaji v Punatu

Punat

Punat je znano naselje v južni strani otoka Krk. V njem najdete pristanišče in marino. Po velikosti je drugo največje mesto na Krku, ima pa okoli 1800 prebivalcev.

Zraven apartmajev in hotelov, najdete v Punatu tudi dva avtokampa, kjer dobite mobilne hišice. V bližini je kraj Krk, ki ga lahko prav tako obiščete.

Ko je govora o dopustu in poletnih počitnicah mnogi pomislimo na otok Krk, na katerem se nahaja kraj Punat, ki je priljubljena lokacija wind surferjev. Med kraje, ki so najbolj obiskanimi lahko štejemo torej Puntar, Malinsko in Baško.

Punat ni poznan samo po wind surfanju pač pa ima še veliko drugih, turistom zanimivih stvari. Krk je najsevernejši otok na Hrvaškem. Po obsegu je to drugi največji otok, takoj za Cresom. Ena zanimivost, ki pa je glede otoka Krk drugačna pa je ta, da je otok povezan z mestom. Most znan kot Krčki most ali včasih Titov most. Otok pa je povezljiv s trajektom do otoka Cres in Rab.

Eden izmed najbolj obiskanih morskih krajev na otoku Krk je Punat, ki je v času dopustov močno obiskan s strani turistov. Punat je naselje in pristanišče, ter spada v občino Punat. Kraj je sestavljen iz starejšega naselja, ki je nekoliko odmaknjeno od morja in pa novejšim delom, ki je tik ob morski obali.

Aktivnosti:

  • teniška igrišča
  • igrišča za nogomet in košarko
  • namizni tenis
  • kolesarjenje po otoku
  • šola potapljanja in jadranja

V mestu Punat je poskrbljeno prav za vse. Našli boste zabavo za vse starosti in okuse. Najmlajši bodo na plažah našli vodne tobogane, igrala in peskovnike. Tisti potrebni več adrenalina se lahko preizkusijo v šoli jadranja in potapljanja. Punat poskrbi udi za tiste, ki želijo raziskati kraj in otok se bo našlo marsikaj. Lahko se odpravite raziskovati otok s kolesom, si ogledate različne galerije in muzeje. Kot smo že zgoraj omenili je Punat znan po wind surfanju, po slovensko je to surfanje na vodi s pomočjo jadra. Za ta šport je zelo dobrodošla burja, ki v kraju Punat zelo rada zapiha, kar so surferji seveda opazili že kar nekaj let nazaj, zaradi česar je danes Punat postal zelo znan kraj za ljudi, ki se s tem ukvarjajo.

Drugi kraji na Krku.