≡ Menu

Mobilne hišice na otoku Krk

Na otoku Krk najdete tudi mobilne hišice, ki se nahajajo v nekaterih avtokampih. Kvaliteta mobilnih hišic se med seboj nekoliko razlikuje, tako da vam priporočamo, da preverite fotografije na spodnjih povezavah in izberete tisto mobilno hišico, ki vam ustreza.

Na posebni strani lahko preverite proste termine in cene za najem mobilnih hišk po terminih. Najdete jo na strani TERMINI IN CENE.

Spodaj najdete pregled mobilnih hišic po krajinih krajih na otoku Krk.

Mesto Krk

Punat – Baška

Klimno

Malinska

Šilo

Oglejte si zgornjo ponudbo mobilnih hišic na otoku Krk in izberite tisti kamp, ki vam najbolj odgovarja in ki ima v vašem željenem terminu še proste hišice. Mobilne hišice na Krk brezplačno rezervirate in plačate komaj ob prihodu v kamp. Tako si jih lahko zagotovite že veliko prej po ugodni ceni.

Prav tako je večino mobilnih hišk možno brezplačno odpovedati, brez da bi s tem imeli kakšne stroške. Pri večini velja, da jih je potrebno odpovedati 7 ali 14 dni pred rezerviranim prihodom. Obvezno preberite pri vsaki mobilnih hišici posebej ob rezervaciji, kakšni so pogoji za preklic odpovedi.

Mobilne hišice lahko najdete preko zgornjih povezav in na strani termini in cene. Tako lahko preprosto preverite ceno za najem mobilne hišice na krku za termin, ki vam odgovarja.

Mobilne hišice Zablaće

Za iskanje druge ponudbe, kot so hoteli ali apartmaji na Krku in preostali Hrvaški, uporabite iskalnik na svaki od straneh.Podrobno preverite ponudbo in proste termine ter rezervirajte mobilne hišice na Krku po vašem izboru.