≡ Menu

Apartmaji na Krku za vsako priložnost

Za vas pripravljamo stran s ponudbo apartmajev na Krku in drugo turistično ponudbo otoka Krk.

Najdite apartma na Krku s pomočjo iskalnika

S pomočjo spodnjega iskalnika lahko na enostaven način preverite apartmaje na Krku. Vpišite kraj na otoku Krk, ki vas zanima, datume in število oseb ter kliknite Išči.

Spodaj si lahko ogledate nekaj idej iz ponudbe apartmaji Krk.

Apartmaji Aračič – Apartmaji se nahajajo v Malinski in imajo delni pogled na prečudovito morje. Primerno za ljudi, ki imajo radi mir in tišino. Oddaljenost od morja je približno 1km. Zunanjost apartmaja omogoča tudi, različne dejavnosti in peko jedi na žaru.

Apartmaji Ana – Na novo opremljeni Apartmaji Krk. Apartma ima pogled na morje in veliko opreme na vrtu. Tako lahko koristimo žar in zunanjo teraso. Možnost zasebnega parkirišča in tudi hiški ljubljenčki so dovoljeni. Prostori so klimatizirani in imajo SAT TV. Oddaljenost od morja 400m

Apartmaji Andriševič – Čudoviti apartmaji v čudoviti naravi. Primerno za vse, ki uživajo v naravi in sprehodih. V prijetnem kraju Baška, ki je priljubljena počitniška lokacija. Apartmaji ponujajo vrt s pohištvom in žarom. Zasebni parkirni prostor. Oddaljenost od morja 500m. Tudi vse pomembne lokacije od plaže, trgovine in centra mesta so v radiju 500m.

Naberite si novih moči za nove izzive v vsakdanjem življenju. Otok Krk je zelo zanimiva turistična lokacija za turiste iz celotne Evrope. Apartmaji Krk vam nudijo čudovito udobje in sprostitev na vašem dopustu.

Novejše:

Starejše: