≡ Menu

Omišalj na otoku Krk

Omišalj je prvi kraj, ki ga vidimo, ko se pripeljemo na otok Krk. Znano turistično mesto istoimenske občine ima tudi pristanišče. V Omišalju najdete veliko število apartmajev in nekaj hotelov, ki jih lahko najdete spodaj ali jih poiščete s pomočjo iskalnika na destni strani.

Apartmaji Omišalj

Ponudb za apartma v Omišalju ni tako veliko, kot v drugih krajih na otoku Krk. Preko spodnjih povezav si lahko ogledate nekaj izmed njih. Dodatno lahko uporabite iskalnik, tako da vpišete Omišalj in preverite ostale ponudnike prenočišč v kraju Omišlja in njegovi okolici.

Apartmaji Vila Rosmarin – Na voljo so trije različni apartmaji: s pogledom na vrt, s teraso in s pogledom na morje. Preverite ponudbo in proste termine.

Apartmaji Viktorija – Priljubljeni apartmaji v Omišalju so običajno zelo hitro zasedeni, tako da preverite, če so še na voljo.

Apartmaji Veli Kijec – velik apartma za 4 osebe s klimo, internetom, teraso in balkonom. Je pravi za vsa?

Gostišče Delfin – v gostišču Delfin imajo dvo in troposteljne sobe, v ceno namestitve pa je vključen tudi zajtrk. Dodatne informacije najdete preko povezave.

Apartmaji Silvija – ogledate si lahko tudi apartma v Omišalju z imenom Silvija. Na voljo sta dva apartmaja za 2 gosta.

Dodatne apartmaje v Omišalju si lahko ogledate preko iskalnika. Vpišite Omišalj in si oglejte proste apartmaje za izbrane datume.
Booking.com
Iskalnik apartmajev zgoraj lahko uporabite za iskanje tudi v drugih krajih na Krku ali na Hrvaškem. Vpišite poljuben kraj in preverite ponudbo apartmajev in drugih prenočišč po najnižji ceni.

Omišalj

Iz morske strani leži pred Omišaljem velik zaliv, ki ščiti mesto in pristanišče. V njem najdete okoli 2000 prebivalcev. Omišalj velja za enaga izmed najstarejših krajev na otoku Krk, saj je poznan že iz srednjeveških časev. Tudi danes še najdete veliko ostankov tega časa, tako da je Omišalj zelo zanimiv tudi iz tega vidika. Tako si ga lahko ogledate kakšen dan, namesto da se odpravite na plažo. Ogledati si lahko župnijsko cerkev, romansko baziliko in nekaj drugih hiš, kjer še vedno najdete ostanke z napisi v glagolici.

Kraj Omišalj je sestavljen iz dveh delov. En del leži na bližnjem gruču in je nekoliko dvignjen od morja. To je starejši del mesta.

Novejši del je posejan s apartmaji in hoteli, ki jih najdete v Omišalju kar nekaj. V zalivu Pesje najdete marino, ki je namenjena za kakšnih 200 ladij in jadrnic.

Severno od mesta Omišalj najdete avtokamp Pušča, kjer lahko kampirate ali koristite kakšno drugo obliko prenočišča. V bližini Omišalja je tudi letališče Rijeka, kjer lahko pristanejo različna letala. Glede na bližino otoka Krk, se boste do njega verjetno odpravili z avtomobilom in prvi kraj na desni strani ob prihodu na otok je ravno Omišalj.

Oglejte si še drugo ponudbo krajev na otoku Krk.

Prav tako vas vabimo, da se prijavite na zanimive novice za Omišalj in otok Krk in boste obveščenih o zanimivh ponudbah za apartmaje v Omišalju in Krku. Prijavite se spodaj.