≡ Menu

Kraj Krk

Kot je to na hrvaških otokih običajno, je kraj Krk tudi glavno mesto na otoku Krk. V njem najdete veliko število namestitev, od apartmajev do hotelov. Ponudbo lahko preverite preko spleta s pomočjo iskalnika ali obiščete strani apartmaji na Krku in si preberete opise posameznih apartmajev.

V kraju Krk najdete naslednje apartmaje in vile:

Krk

Krk je največje mesto na otoku Krk. V občino je vključenih 15 naselij, samo mesto pa ima okoli 3500 prebivalcev. V krku si je vredno ogledati romansko katedralo, obrambni stolp in cerkev. Drugače ima mesto zelo dobro lego in je zaščiteno pred burjo. Tudi drugače pa ima zelo dobro klimo skozi vse leto.

Ponudbo prenočišč lahko preverite z našim iskalnikom ali si ogledate katerega izmed zgognjih apartmajev v mestu Krk.

V glavnem mestu otoka Krk je seveda na voljo veliko število apartmajev. Apartma v mestu Krk boste našli na različne načine. Lahko si ogledate nekaj izmed spodaj opisanih in na povezavi preverite cene ali še na začetku uporabite iskalnik in preverite proste termine v vaših željenih terminih.

Villa Rosi – Apartmaji od 2 do 6 oseb so od morja in plaže oddaljeni okoli 300. Internet, klima in ugodna cena tudi v avgustu so nekatere prednosti, vendar je potrebna hitra rezervacija.

Sobe in apartmaji Kvasić – Studio in apartmaji s pogledom na morje. Dodatne informacije najdete preko povezave, kjer lahko preverite cene za različne termine.

Villa Ana – Apartmaji se nahajajo nekoliko bolj v notranjosti mesta Krk in so od morja oddaljeni okoli 300m. Na voljo so apartmaji za 2,3,4 ali 5 gostov.

Apartmaji Hajl (Krk) ***

Apartmaji Hajl se nahajajo v mirni stanovanjski okolici v bližini kampa Ježevac v Krku. Gre za manjši studio za 2 osebi ter 3 apartmaje za štiri osebe, v vseh so dovoljeni tudi psi. Apartmaji nudijo balkon z razgledom na vrt in okolico, razen apartma v pritličju – slednji nudi verando / vrt. Vsak apartma ima klimo ter kabelsko televizijo.

Na prostem sta kamin in vrt, kjer se lahko družite z ostalimi gosti. Plaža je oddaljena 500m, prav toliko pa je do živahnega središča mesta.

Apartmaji PineWood Villa (Krk) ***

Apartmaji PineWood Villa so le 300m oddaljeni od središča mesta Krk, do najbližje plaže pa je 10 minut sprehoda. Na voljo je studio za 2 osebi ter večji apartma za 6 oseb. Oba apartmaja imata balkon oz. verando, iz katerega je možen pogled na morje in mesto. Družbo vam lahko delajo tudi vaši hišni ljubljenčki.

Na prostem je udoben vrt, žar ter manjši bar z osvežilnimi pijačami. Po dogovoru vam tudi dostavijo svežo hrano.

Apartmaji Vall (Krk) ***

Apartmaji Vall se nahajajo v bližini hotelsko – turističnega kompleksa Dražica ter istoimenske plaže. Izbirate lahko med dvema studiema za 2 osebi ter tremi apartmaji za 4-6 oseb. Vsi apartmaji so opremljeni z klimo ter brezžičnim internetom, na balkonu pa lahko užijete lep razgled na morje in mesto Krk. Na prostem je udobna terasa za sončenje, nudijo pa vam tudi izposojo senčnika za na plažo.

Do središča mesta je le kratek, 10-minutni sprehod.

Apartmaji Morozin (Krk) ***

Apartmaji Morozin stojijo na mirni ulici, 5 minut oddaljeni od plaže Ježevac. V stavbi se nahajata dva prostorna apartmaja z 2 oz. 3 spalnicami. Primerna sta za 4-7 oseb. Vsak apartma nudi tudi balkon, klimo, brezžični internet ter televizijo. Na voljo je tudi aparat za kavo.

Pred hišo je lep vrt, terasa za sončenje ter pribor za pečenje na žaru. V apartmajih so dovoljeni tudi psi.

Središče mesta z zgodovinskimi znamenitostmi, marino, pristaniščem ter lokali je oddaljeno 10 minut sprehoda.

Apartma v mestu Krk

Dodatne apartmaje v kraju krk si oglejte s pomočjo iskalnika. Glede na to, da je povpraševanje za celoten otok Krk zelo veliko, priporočamo rezervacijo čim več časa v naprej. S tem si zagotovite tudi bolj ugodne cene.

Ponudbo apartmajev si lahko ogledate tako, da vpišete Krk ali kateri drugi kraj na otoku Krk in željene datume. Vpišite datum prihoda, odhoda in število oseb, ki se odpravlja na dopust.

Na strani z rezultati boste naši prosti apartma v mestu Krk in drugo ponudbo, če ste izbrali kateri drugi kraj. Nekaj predlogov za najem apartmaja v Krku najdete preko zgornjih povezav, seveda pa lahko preverite drugo ponudbo, saj samo v glavnem mestu otoka Krk najdete več kot 200 apartmajev in še številna druga prenočišča. Preverite in zagotovo boste našli kaj zase, vendar je potrebno upoštevati, da so apartmaji na Krku zelo hitro zasedeni. Tako priporočamo, da si svoj apartma rezervirate vsaj dva meseca pred nameravanim odhodom, saj bodo drugače najboljši že zasedeni.

Drugi kraji na otoku Krk.