≡ Menu

Poiščite si apartma po ugodni ceni na otoku Krk

Apartmaji na Krku nudijo vse potrebno udobje, ki si ga na počitnicah želite in tudi potrebujte. Otok Krk je zagotovo ena najbolj zanimivih destinacij na Jadranu. Njegova prednost je zagotovo bližina, vendar ko boste šli enkrat na otok Krk, se boste zagotovo še vračali. Otok Krk nudi ogromno čudovitih naravnih znamenitosti v katerih boste uživali avanturisti, ljubitelji narave ali pa družine z otroki. Ravnodušnih pa ne bo pustil tudi ljubitelje zgodovine, arhitekture in kulture. Apartmaji Krk so torej prava izbira za oddih ali večtedenske počitnice.

Nastanitev za počitnice, ki je trenutno najbolj priljubljena med turisti, so zagotovo apartmaji. Krk nudi ogromno možnosti nastanitve pri prijaznih domačinih, ki vam bodo v času dopustovanja z veseljem priskočili na pomoč in bili na voljo za informacije o dogajanju in znamenitostih v bližini. Apartmaji Krk se razprostirajo po celotnem otoku in na vas je, da najprej izberete želeno destinacijo. Priporočamo, da si izbere kraj na otoku, ki ponuja aktivnosti po vaših željah. Če želite umirjen družinski dopust z nekaj izleti in ogledi, priporočamo mesto Šilo. Za vse navdušence plezanja, adrenalinskih športov in na splošno dogajanja, pa si oglejte kaj ponujajo apartmaji Krk v mestu Baška. Za vse ljubitelje morskih športov je morda najprimernejše mesto Punat, kjer je vedno dovolj vetra za surfanje. Apartmaji na Krku, v mestu Malinska, pa so še posebej privlačni za ljubitelje zgodovine ter arhitekture.

Prav vsa mesta na otoku Krku pa so zanimiva za ljubitelje narave in pohodništva. Otok Krk je neusahljiv vir naravnih lepot, ki vas bodo preprosto očarali. Razgledi iz različnih točk na Krku so naravnost čudoviti. Apartmaji na Krku so torej idealna izbira prav za vse. Izbira je velika in lahko izbirate med različnimi tipi apartmajev glede na število oseb, oddaljenosti od plaže, centra mesta ali različnih dogajanj. Med najugodnejšimi variantami nastanitve so prav gotovo apartmaji. Krk jih ima ogromno, tako lahko res planirate odličen dopust po vaših željah in kriterijih.

Apartmaji Krk vas bodo navdušili in postali boste stalni gost otoka. Otok Krk je blizu Slovenije, tako da ga boste šli raziskovat tudi med letom in samo za vikend. Na otoku je res ogromno čudoviti stvari, katere si enostavno morate ogledati. Mediteranska klima omogoča obiske otoka vse od pomladi, do pozne jeseni, ko je otok v bistvu najlepši. Uživali boste lahko v raziskovanju in sprehodih, klima otoka pa bo blagodejno vplivala na vaše zdravje. Razlogov za obisk otoka Krka je torej več kot dovolj.

Novejše:

Starejše: