≡ Menu

Hoteli na Krku

Kljub temu, da se večina odloči za apartma na Krku, imate tudi nekaj možnosti namestitve v hotelu na otoku Krk.
Vpišite željeni kraj na Krku (ali drugje), datume in pritisnite IŠČI!
Booking.com
Za iskanje hotelov uporabite zgornji iskalnik, tako da vpišete ime kraja na otoku Krk, kjer želite najti  hotel, termine, ko ga želite obiskati in nato pregledate ponudbo prostih sob. Med drugim preverite ponudbo v naslednjih hotelih.

Hoteli na otoku Krk

Dodatne hotete in prenočišča na Krku najdete preko te povezave.

Hotele najdete v vseh večjih krajih na otoku (Krk, Malinska, Punat, Baška, Njivice, …). Preverite ponudbo in ga brezplačno rezervirajte s pomočjo iskalnika.

Hoteli na Krku imajo običajno 3 ali 4 zvezdice, tako da lahko pričakujete dobro ponudbo. Pri posameznem hotelu preverite tudi slike in se odločite za sobo, ki vam ustreza.

Hoteli so zanimivi za različne oblike dopustov. Največkrat se za hotel odločimo izven glavne sezone, ko se cene še dodatno znižajo, tako da lahko dobimo hotelske sobe s 30% znižanje,

Prav tako najdemo v hotelih na Krku različne vikend ponudbe in druge promocije, kjer lahko dobimo dober paket po ugodni ceni. Tudi sicer pa lahko v času glavne sezone na otoku Krk veliko krat naletimo na dobro ponudbo. Glede na to, da so v avgustu skoraj vsi apartmaji zasedeni, pri hotelih ni tako in lahko še vedno dobimo prosto sobo za željen termin.

Na strani vam bomo predstavili različne hotele na Krku. Hoteli se razlikujejo po lokaciji, terminu in predvsem opremljenosti. Za vsak hotel bomo tako zraven navedli posebnosti in storitve, ki jih lahko v hotelu dobite. Tako da si boste lažje predstavljali ponudbo in si izbrali hotel, ki vam odgovarja. Za vsak hotel bo na voljo brezplačna rezervacija.

Če potrebujete pomoč pri rezervaciji hotela na otoku Krk, nas kontaktirajte.