≡ Menu

Vreme Krk 15 dni

Če ste za svojo počitniško destinacijo izbrali otok Krk, med Slovenci priljubljeno hrvaško letovišče vzdolž Jadrana, bi si na svojem oddihu verjetno želeli kar se da lepo vreme. Krk 15 dni vnaprej ponuja podrobne vremenske napovedi, da se boste lahko izognili nepričakovanim poslabšanjem vremena.

15-dnevne vremenske napovedi opišejo pričakovano vreme, minimalne in maksimalne temperature ter situacijo vetrov za vsak dan posebej. Obmorski kraji imajo zaradi morskega vpliva in močnih vetrov ob morju lahko precej spremenljive vremenske pogoje, zato je vedno dobro vedeti kaj od vremena pričakovati. Otok Krk ima mediteransko podnebje, za katero so značilne mile in vlažne zime, ter suha, vroča poletja, tako da je tam v poletnih mesecih večinoma toplo, sončno vreme, brez padavin, temperature se povzpnejo tudi do 38 stopinj Celzija.

Krk ponuja nemalo možnosti aktivnosti v naravi, zato je dobro vedeti kakšno bo vreme že 15 dni preden se odločite rezervirati svoje počitnice. Na Krku lahko smučate na vodi, pohajkujete po tamkajšnjih pohodniških poteh, plezate, plavate, tečete, kolesarite in počnete še mnogo drugih zunanjih aktivnosti. Naša 15-dnevna vremenska napoved vam bo močno olajšala odločitev o izbiri termina vašega letovanja, saj prav vreme ogromno pripomore k sanjskemu oddihu.

Poznavanje vremena na Krku vam bo pomagalo tudi pri izbiri garderobe, ki je potrebujete s sabo na počitnicah, da ne boste s sabo nosili nepotrebnih oblačil ali pa da ne boste česa pozabili. Če boste vreme Krk poznali 15 dni prej si boste lahko tudi do potankosti naredili načrt za svoj urnik na otoku in si ogledali vse lokalne znamenitosti in se poslužili vseh aktivnosti, ki vas veselijo. Še posebej če ste časovno ali finančno vezani le na teden ali dva dopusta na morju, vam bo še kako pomembno da v tistem kratkem času na morju uživate v vseh zanimivostih, ki jih obalni svet Kvarnerja ponuja.

15-dnevne vremenske napovedi se uporabljajo vedno pogosteje in so  res postale zalo zanesljive in točne, zato ne pozabite pogledati na Vreme Krk za 15 dni brezskrbnih počitnic.