≡ Menu

Apartmaji na Krku

Spodaj najdete apartmaje na otoku Krk. Preverite vse apartmaje, ki so spodaj predstavljeni in se odločite za tistega, ki vam najbolj ustreza. Postopoma bomo dodajali tudi druge apartmaje, ki jih lahko najdete na strani našega partnerja.

Iskalnik – apartmaji Krk

Vpišite željeni kraj na Krku (ali drugje), datume in pritisnite IŠČI!
Booking.com

Opisi nekaterih apartmajev na Krku

Apartmaji na Krku

Apartmaji MaraMare (Stara Baška) ****

Apartmaji MaraMare se nahajajo na mirni lokaciji, sredi borovega gozdiča pri vasici Stara Baška. Najamete lahko dva studia za 2-3 osebe, opremljena z balkonom ali teraso, klimatsko napravo, brezžičnim internetom ter LCD televizijo.

Na prostem je zunanji bazen, vrt, terasa za sončenje ter prostor za žar. Najbližja prodnata plaža je oddaljena 2 minuti, središče kraja pa 5-7 minut.

Apartma Quercus (Stara Baška) ****

Apartma Quercus stoji na lepi lokaciji, 500m oddaljen od središča ribiške vasice Stara Baška. Apartma z dvema spalnicama je primeren za 4-5 oseb, na voljo je klima, balkon, LCD televizija ter brezžični internet. Otroci lahko igrajo namizne igre ali uporabljajo DVD predvajalnik.

Na lepo urejenem vrtu je terasa za sončenje, manjši zunanji bazen ter prostor za žar.

Le nekaj minut sprehoda je do najbližje plaže, v okolici pa najdete tudi potapljaške točke.

Apartmaji Papalinna (Malinska) ****

V vasici Zidarići pri Malinski se nahajajo odlični in prostorni apartmaji Papalinna. Gre za sklop 4 družinskih apartmajev za 4 osebe, kateri se nahajajo nedaleč od morja in plaže. Vsak apartma nudi balkon s pogledom na morje ali vrt, klimo, brezžični internet ter televizijo.

Na vrtu se lahko družite z ostalimi gosti, uporabljate teraso za sončenje ter opremo za žar. V bližini je nekaj gostinskih lokalov ter manjša trgovina.

Apartma Moris (Malinska) ***

Apartma Moris se nahaja v novejši večstanovanjski zgradbi nedaleč od manjšega zaliva z urejeno, deloma betonirano plažo. Komforten apartma je namenjen za 4 osebe, nudijo pa vam balkon s pogledom na naselje in morje, klimo, satelitsko televizijo ter brezžični internet.

V bližini boste našli trgovino, ob plaži in obali pa različne gostinske lokale. Središče Malinske je oddaljeno 2km.

Apartmaji Bonihome (Punat) ****

V prenovljeni počitniški hiši, 5 minut hoda oddaljeni od plaže ter 10 minut od središča mesta, boste našli odlične apartmaje Bonihome. Na voljo sta studio in apartma za 2 osebi, opremljena zelo moderno, svetlo in prostorno. Gostje lahko uporabljajo brezžični internet, klimatsko napravo ter satelitsko televizijo.

Pred hišo se nahaja manjši vrt, kjer se lahko sončite ali plavate v bazenu.

Dodatne apartmaje na Krku najdete preko te strani.

Za informativni izračun cene apartmaja in njegove slike uporabite iskalnik apartmajev in drugih nastanitev na Krku, ki vam bo pomagal pri iskanju primernega prenočišča. Če imate svoj apartma na Krku, ga lahko vpišete na strani Vpis, ali naskontaktirate za pomoč pri iskanju prostega apartmaja na Krku.

Nazaj na prvo stran Apartmaji Krk.