≡ Menu

Za krompirjeve počitnice na otok Krk

Prihodnji teden imamo krompirjeve počitnice, ko lahko na hitro skočimo na morje in ujamemo še zadnje tople dneve za letos. Otok Krk je prava izbira, saj je njegova bližina idealna, da tam preživimo vikend paket, v kolikor pa imamo nekoliko več časa, pa smo lahko tam tudi več dni.

Kar se tiče apartmajev na Krku, je ponudba seveda zelo pestra in se najde za vsakogar nekaj. Najbolj popularni kraji na Krk so Baška, Malinska in kraj Krk, kjer najdete veliko število apartmajev po ugodnih cenah ali tiste bolj luksuzno opremljene za razvajanje brez meja.

Spodaj najdete ponudbo apartmajev za vikend med 1.11. in 3.11., kjer lahko preživite tri čudovite dni na otoku Krk. Preverite jih na spodnji povezavi. Vikend paketi že od 48€ naprej za dve osebi!

Preverite vikend ponudbo na Krku

Če imate nekoliko več časa in bi na Krku lahko preživeli več dni v naslednjem tednu, najdete na spodnji povezavi tudi ponudbo za cel teden. Cene za cel teden Krka že od 210€ naprej za dve osebi ali samo 218€ za štiri osebe.

Cel teden uživanja na Krku

Glede na to, da je veliko možnosti, bo najbolje, da uporabite iskalnik na desni strani in sami vpišete datume, ki vam ustrezajo. Na strani z apartmaji pa potem izberete tistega, ki vam ustreza tako s strani cene in udobja.

Novejše:

Starejše: