Apartmaji na Hrvaškem

Zraven namestitev na otoku Krk, ki jih lahko najdete na straneh apartmaji, hoteli in mobilne hišice, kakor tudi z iskalnikom na strani za otok Krk, pa lahko s pomočjo apartmajikrk.com najdete tudi apartmaje na drugih hrvaških otokih in mestih.

Če vas zanimajo tudi drugi apartmaji na Hrvaškem, uporabite spodnji iskalnik in preverite ponudbo prenočišč.

Z njim lahko preverite vse posamezne kraje z apartmaji na otoku Krk, prav tako pa vpišete kakšen drugi otok (Pag, Rab, Lošinj, Hvar, …) ali mesto (Rovinj, Umag, Trogir, Vodice, …

S pomočjo iskalnika boste tako primerjali več kot 8.000 apartmajev na hrvaškem, veliko pa je krajev, kjer je ponudba samo enega kraja več kot 100. Na strani z rezultati preverite podrobnosti posameznega apartmaja, kjer boste lahko videli dodatne fotografije, lokacijo in druge informacije.

V kolikor vas zanimajo tudi drugi kraji na Hrvaškem, obiščite stran apartmaji Hrvaška, kjer najdete enostaven pregled namestitev po krajih in otokih na Hrvaškem.

Iskalnik lahko uporabite tudi za druge države in druge oblike namestitev. Če iščete hotele, hostle ali mobilne hišice v Sloveniji, Italiji ali kateri drugi državi ali evropski prestolnici, samo vpišite kraj ali državo in preverite ponudbo. Upamo, da spomočjo njega najdete primeren apartma na Hrvaškem ali drugod.